Som vividors de l’infern des de fa més de 20 anys, però, el passat 2017, vam crear una nova colla, on hi cremarem l’experiència de tots els correfocs i espectacles realitzats durant aquests anys, les ganes, les noves idees, etc. però sobretot la màgia del foc, del ritme dels tabals i de la Festa, que fan que gaudim allà on anem, com una festa nostra !
Som una colla extensa, amb més de 40 diables i més de 20 tabalers. Podríem dir que som la colla Jove de Les Borges Blanques.

La sortida amb excel·lència és la de la nostra ciutat, Les Borges Blanques, on aquest passat 2019 vam poder cremar més de 128 kg de pólvora NEC i més de 2000 unitats de pirotècnia en un recorregut que no deixa indiferent a ningú.
Per altra banda, vam poder començar el nostre llarg recorregut sent els padrins de bateig de la colla Ma-Cabres de Canyelles, acompanyant als diables del Pla de Santa Maria, amb una gran amistat que ja dura d’anys, sortint del país i així fins a unes 20 sortides l’any. Fins i tot, ens van poder convidar a Pollença (Illes Balears) el gener del 2019.